+38513777655 info@sbo.hr

E-učionica

Kolica za tablet računala

Idealno su rješenje za škole, knjižnice, predavaonice, konferencijske dvorane, sobe za sastanke, drugim riječima za sva mjesta gdje je potrebno sigurno skladištenje i istovremeno punje­nje tablet računala.

Zanima Vas ovaj proizvod

Tablet kolica imaju funkciju istovremenog punjenja baterija, sigurnu pohranu i lak prijenos IT opreme.

SBO kolica ovisno o modelu mogu primiti 24 ili 32 tablet/prijenosnih računala dijagonale do 14 incha. Dvije police na izvlačenje za pohranu uređaja olakšavaju pristup i korištenje kolica. Utori za tablete izrađeni su od Perspex / ABS plastične mase.

Servisni dio kolica (pristup naponskim letvama) odvojen je od korisničkog dijela što štiti od neoprezne manipulacije uređajima. Mehanizam za zaključavanje u 3 točke, na vratima korisničkog i servisnog dijela pruža zaštitu tablet računala od oštećenja i krađe.

Čvrsta i stabilna kolica su izrađena od čeličnog lima, bez oštrih rubova i istaknutih dijelova, te zaštićena postupkom plastifikacije. Dvije ergonomske ručke, četiri kotača koji mogu rotirati 360 stupnjeva omogućuju vrlo jednostavno prenošenje kolica za punjenje. Dva kotača imaju sigurnosnu kočnicu.

Kolica su zaštićena od strujnog udara, ugrađene naponske letve imaju prednaponsku zaštitu, a 4 aktivna ventilatora štite cijeli sistem od pregrijavanja.

 

PLOČE S KLIZNIM MEHANIZMOM (Š x V cm)
Kapacitet tableta / prijenosnih računala 24 32
Dimenzije (VxŠxD) mm 800 x 700 x 600 800 x 880 x 600
Težina 58 kg 68 kg

Moglo bi vas zanimati

Komplet za učenike SBO SK20 – jednosjed

Komplet za učenike SBO SK20 – jednosjed

Kompleti za učionice Komplet za učenike SK20 - Jednosjed Učeničke klupe SK20 odlikuje čvrsta odlivena konstrukcija izrađena od lake aluminijske legure.Učeničke klupe SK20 odlikuje čvrsta odlivena konstrukcija izrađena od lake aluminijske legure. Maska i polica za...

Komplet za učenike SBO SK20 – dvosjed

Komplet za učenike SBO SK20 – dvosjed

Kompleti za učionice Komplet za učenike SK20 - Dvosjed Učeničke klupe SK20 odlikuje čvrsta odlivena konstrukcija izrađena od lake aluminijske legure.Učeničke klupe SK20 odlikuje čvrsta odlivena konstrukcija izrađena od lake aluminijske legure. Maska i polica za...

Crtovlja

Crtovlja

Ploče i panoi Crtovlja za ploče Crtovlja za zidne ploče s različitim namjenama i u različitim dimenzijama.Dimenzije crtovlja su 120 x 120 cm ili 240 x 120 cm.Opcije:Crte - ravne crte u razmaku od 10 cmKvadrati - 10 x 10 cmGlazbeno crtovljeCrte za 1. razred -...