+38513777655 info@sbo.hr

O nama

Salon bankarske opreme – Ozimec d.o.o.

SBO je profesionalni dobavljač sigurnosnih proizvoda i rješenja koji svoje poslovanje usmjerava prema kvaliteti pružanja usluge i pouzdanosti. Stalnim unapređenjem kvalitete te stalnom edukacijom zaposlenika uspjeli smo postići i zadržati visoku kvalitetu naših usluga, konkurentnost na tržištu i povjerenje kupaca.

Nakon 25. uspješnih godina poslovanja, 2018. godine širimo naš proizvodni i prodajni program na opremanje škola, fakulteta, učeničkih domova i ostalih obrazovnih institucija.

2019. godine pokrećemo web stranicu www.skolska-oprema.hr s našom ponudom opreme za obrazovne institucije.

SBO - školska oprema

SBO Korporativne vrijednosti

Sustav vrijednosti koji njegujemo promiče etično ponašanje, timski rad i stvaranje okruženja u kojem se potiču i cijene iznimni rezultati.
Temelj našeg 25 godišnjeg uspjeha leži u snažnim vezama koje smo uspjeli stvoriti s našim klijentima, proizvođačima, dobavljačima i zaposlenicima.

Poštujemo i razvijamo SBO vrijednosti…

ODGOVORNOST

Usmjereni smo na kvalitetu izvedbe i rokove. Naši klijenti, partneri i kolege se uvijek mogu osloniti na nas i biti sigurni da ćemo ispuniti njihova očekivanja. Uvijek preuzimamo punu odgovornost i svjesni smo činjenice da svaki član našeg tima ima svoj udio u ukupnom uspjehu kompanije.

Mladen Ozimec, dipl. iur.
generalni direktor i vlasnik

Mladen Ozimec