+38513777655 info@sbo.hr

SBO je sudjelovao na stručnom skupu ravnatelja osnovnih i srednjih škola u Malom Lošinju sa svojim programom opreme za škole

Konferencija pod nazivom “Profesionalizacija – budućnost hrvatskog školstva” održana je u periodu od 03. do 05. svibnja 2022. u hotelu Aurora na Malom Lošinju, a jedan od pokrovitelja s ponosom je bio i SBO – školska oprema gdje je predstavio svoj program opreme za škole. Uz stručne govornike osnovnih i srednjih škola tijekom 3 dana konferencije svoje govore su imali i Ministar znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Radovan Fuchs kao i tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, mag.prim.educ. Tomislav Paljak.

Sudjelovanjem na konferenciji SBO – školska oprema još jednom je pokazao mogućnosti i opsežnost svojeg asortimana opreme za škole kao i spremnost da se prilagodi svim potrebama korisnika osnovnih i srednjih škola u cijeloj RH. Brojni upiti i naši odgovori na sve upite s najboljom i cjelovitom ponudom opreme za škole nastavljamo uspješno poslovanje kao SBO – školska oprema kao dio budućnosti hrvatskog školstva.